Mentalisme & IllusionismeJarno di Parno

UFO magic

Een professionele mentalist stapt uit de net gelande UFO. Wat volgt is een geniale show vol ongelofelijke voorspellingen, spektakel en gekke gebeurtenissen.
De act is uniek, zeer interactief en zit vol kolder, zwarte gaten en spraakmakend mentalisme. Een gewaagd optreden waarbij alles draait om het feit dat deze ruimtevaarder in de toekomst heeft gekeken.
Wat rest is verwarring, ongeloof en respect voor alles dat we (nog) niet begrijpen. Al met al genoeg ingrediënten voor een intense beleving bij u als publiek.
Deze mysterieuze ervaring mag u zeker niet missen!


Mr. Suitcase

Mr. Suitcase is een dakloze gentleman die de wereld rondreist op zijn bakfiets, Zijn enige bagage: 15 koffers.
Daarin zit voldoende materiaal om zijn publiek kennis te laten maken met zijn magische en clowneske kanten.


Magic Herman


Bekijk video   

Table Magic

Deze vorm van goochelen gebeurt bij het publiek aan tafel. Onder hun ogen. Jazeker, het publiek zit er met de neus bovenop. Het mooie en leuke van “Close-up magic”is, dat heel veel trucs zich in de handen van het publiek afspelen, waardoor zij zich betrokken voelen bij de act die Herman speciaal voor deze vorm van goochelen heeft samengesteld.

In gepaste- of aangepaste stijl, afhankelijk van het thema, treedt Magic Herman voor u op als “Close-up magician” in bijvoorbeeld uw restaurant terwijl uw gasten wachten op hun bestelling. Tijdens uw bedrijfsfeest, uw beursdagen, privédiners, zakelijke bijeenkomsten, braderien, bruiloften, jubilea of andere feesten.


Robert Blake

Guillotine Magic Show!

Magie, komedie, piraterij, theater en een guillotine!
Piraten show die gaat de Spaanse piraat Jose Sebastien de la Fortuna en zijn dochters. Een piraten verhaal over goud en parels en over het enteren van schepen.
Een show met een dramatisch einde met Madame Louisette. The Queen of the Guillotine!


The Cowboy Magic Show

Robert Blake combineert zijn unieke talenten als cowboy en magic entertainer tot een wervelende show van magic, comedy, bull whips & lasso’s tot een Totaal (straat) Theater belevenis. Of het nu gaat om de Krakeling, de truc van zijn overgrootvader, Miss Kitty’s favorite saloon truc, het mysterieuze ei of de spectaculaire wijze waarop Robert zijn koe Annabell vangt. Uw publiek krijgt een show waar nog over nagepraat wordt.
Experience the Magic of the Wild West!


The Pirates Magic Show

It's showtime, pirate style.. Arrrg!
Captain Robert “Quick Fingers” Blake heeft zijn schip “The Magic Lady” aangemeerd.
Hij komt van boord om U zijn magische show te presenteren.
Snelle magie, afwisselende show met vuur, messen, zwepen & rum. Flessen die verschijnen en de inhoud die verdwijnt.
Deze opvallende verschijning zal u doen verbazen met zijn magie, humor en rappe stoere improvisaties.